TELITALÁLAT ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS SZABÁLYZATA

A nyereményjáték a Seattle Seahawks Hungary Facebook oldalán (https://www.facebook.com/seahawkshungary) keresztül érhető el, szervezője a Seattle Seahawks Hungary.
A játékot a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem végzi, azzal kapcsolatban semmilyen felelőssége és kötelessége nincs.

Részvételi feltételek

A játékban kizárólag regisztrált Facebook-felhasználók vehetnek részt, akik a nyereményjátékot meghirdető bejegyzésekhez fűzött hozzászólásban ebbéli szándékukat tipp megadásával jelzik.

A játék időtartama

A játék 2017. szeptember 8. 04:00-tól a rendelkezésre álló nyeremények gazdára találásáig, de legfeljebb 2017. december 12. 12:00-ig tart.

A játék menete

A játékban a Seattle Seahawks alapszakasz-meccseinek kiválasztott statisztikai mutatóit a mérkőzések kezdetéig pontosan megtippelő játékosok nyernek. Amíg van nyeremény, minden telitalálat nyer, ha az összes telitalálat száma meghaladná az ötöt, az adott fordulóban a beérkezési sorrend dönt, a korábban megadott jó tipp(ek) nyer(nek). A játék szervezője hiteles adatként az nfl.com aktuális Game Centerében közölt számokat fogadja el. Egy személy csak valós személyes adatokkal és fordulónként csak egy alkalommal jogosult játszani a játék teljes időtartama alatt.

Nyeremény

A nyeremény: 5 darab 20 ezer forintos ajándékutalvány

Nyertesek értesítése és nyeremények átvétele

A nyertesek nevét a mérkőzéseket követő napokon délelőtt közzétesszük a Seattle Seahawks Hungary Facebook oldalán, a játékot meghirdető eredeti bejegyzés alatt vagy külön posztban. A nyerteseket külön Facebook privát üzenetben is értesítjük. Ha a nyertes az értesítésre 10 napon belül nem reagál, elveszti jogosultságát a nyereményre. A nyereményeket a nyertesekkel egyeztetett módon, személyes átadással vagy postai úton juttatjuk el a nyerteseknek.

Egyéb szabályok

A szervező a játék keretein belül a meghatározottakon túl egyéb nyereményt nem oszt ki, és fenntartja a jogot, hogy a játékszabályokat indokolás nélkül módosítsa, a játékot akár meg is szüntesse. Az erről szóló tájékoztatást szükség esetén az egyéb közleményekkel azonos nyilvánosságot biztosítva közzéteszi.

Seattle Seahawks Hungary

Budapest, 2017. szeptember 8.