TELITALÁLAT ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS SZABÁLYZATA

A nyereményjáték a Seattle Seahawks Hungary Facebook oldalán (https://www.facebook.com/seahawkshungary) keresztül érhető el, szervezője a Seattle Seahawks Hungary.
A játékot a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem végzi, azzal kapcsolatban semmilyen felelőssége és kötelessége nincs.

Részvételi feltételek

A játékban kizárólag regisztrált Facebook-felhasználók vehetnek részt, akik a nyereményjátékot meghirdető bejegyzésekhez fűzött hozzászólásban ebbéli szándékukat tipp megadásával jelzik.

A játék időtartama

A játék 2017. szeptember 8. 04:00-tól a rendelkezésre álló nyeremények gazdára találásáig, de legfeljebb 2017. december 12. 12:00-ig tart.

A játék menete

A játékban a Seattle Seahawks alapszakasz-meccseinek kiválasztott statisztikai mutatóit a mérkőzések kezdetéig pontosan megtippelő játékosok nyernek. Amíg van nyeremény, minden telitalálat nyer, ha az összes telitalálat száma meghaladná az ötöt, az adott fordulóban a beérkezési sorrend dönt, a korábban megadott jó tipp(ek) nyer(nek). A játék szervezője hiteles adatként az nfl.com aktuális Game Centerében közölt számokat fogadja el. Egy személy csak valós személyes adatokkal és fordulónként csak egy alkalommal jogosult játszani a játék teljes időtartama alatt.

Nyeremény

A nyeremény: 5 darab 20 ezer forintos ajándékutalvány

Nyertesek értesítése és nyeremények átvétele

A nyertesek nevét a mérkőzéseket követő napokon délelőtt közzétesszük a Seattle Seahawks Hungary Facebook oldalán, a játékot meghirdető eredeti bejegyzés alatt vagy külön posztban. A nyerteseket külön Facebook privát üzenetben is értesítjük. Ha a nyertes az értesítésre 10 napon belül nem reagál, elveszti jogosultságát a nyereményre. A nyereményeket a nyertesekkel egyeztetett módon, személyes átadással vagy postai úton juttatjuk el a nyerteseknek.

Egyéb szabályok

A szervező a játék keretein belül a meghatározottakon túl egyéb nyereményt nem oszt ki, és fenntartja a jogot, hogy a játékszabályokat indokolás nélkül módosítsa, a játékot akár meg is szüntesse. Az erről szóló tájékoztatást szükség esetén az egyéb közleményekkel azonos nyilvánosságot biztosítva közzéteszi.

Seattle Seahawks Hungary

Budapest, 2017. szeptember 8.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.